Ongehuwdverklaring beëdigd laten vertalen

Een beedigde vertaling van een Russisch ongehuwdverklaring heeft u nodig als u bijvoorbeeld wilt trouwen in Nederland en afkomstig bent uit Rusland (of één van de voormalige USSR-landen).

U moet IND of de Nederlandse gemeente misschien een ongehuwdverklaring verstrekken waarin staat dat er geen huwelijksregistraties onder jouw naam aanwezig zijn bij de relevante instanties voor burgerlijke stand in Rusland. De Russische ongehuwdverklaring moet worden gelegaliseerd (meestal door middel van een apostille) en in het Engels of Nederlands worden vertaald door een beëdigd vertaler in Nederland.

Uw Russisch ongehuwdverklaring beëdigd vertalen?

Elena Translations kan u helpen met (beëdigde) vertalingen! We maken regelmatig beëdigde vertalingen van Russische ongehuwdverklaringen in het Engels of Nederlands. Deze beëdigde vertalingen worden door de Nederlandse autoriteiten geaccepteerd. We vertalen ook ongehuwdverklaringen van het Engels / Nederlands naar het Russisch voor het geval u uw Nederlands / Engelse documenten moet indienen bij de buitenlandse autoriteiten. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als u als Nederlander wilt trouwen met iemand in het buitenland, bijvoorbeeld in Rusland.

Vertaling nodig?
Neem contact op!

Elena Nazarenko
Elena Nazarenko

03:32 14 Feb 24
Super snel en uitstekend gedaan
Sergey Baymakov
Sergey Baymakov

11:20 13 Feb 24
Pavlo Kalynovskyi
Pavlo Kalynovskyi

15:45 06 Feb 24
Ik bestelde een vertaling van een diploma van het Russisch naar het Engels. Elena reageerde zeer snel en hielp bij het oplossen van verschillende vragen, waaronder het verschil in de transliteratie van de volledige naam bij het vertalen van het Russisch en het Oekraïens naar het Engels. De bestelling werd zeer snel voltooid, in minder dan een dag na betaling. Bedankt
Анна Ефимова
Анна Ефимова

12:45 05 Feb 24
Wij zijn Elena dankbaar voor de snelle en hoogwaardige vertaling van onze geboorteakten. Elena reageert snel op berichten, houdt rekening met de wensen van de klant en de kosten zijn normaal. Ik zal het aanbevelen.
Maksim Komarov
Maksim Komarov

21:24 02 Feb 24
Elena is een geweldige en professionele vertaler. Wij hebben voor dit bureau gekozen om alle documenten te vertalen die nodig zijn volgens het Nederlandse migratieproces.Anderhalf jaar later heeft zij ook voor ons een medische diplomavertaling gemaakt.Een echte aanrader als je beëdigd vertaler nodig hebt in (of buiten) NL!
Vitaly Kopyev
Vitaly Kopyev

21:07 27 Nov 23
Om het bij het consulaat in te dienen, had ik een goede vertaling nodig van documenten die aan alle eisen van het consulaat voldeden. Het consulaat raadde aan om contact op te nemen met een van het kleine aantal vertalers die, in de ervaring van het consulaat, “hun werk verantwoordelijk opvatten en geen fouten maken.” Ik wendde me tot Elena Grigorieva, die op deze lijst stond. Elena luisterde aandachtig naar mij en beantwoordde al mijn vragen gedetailleerd via de telefoon. Letterlijk de volgende ochtend ontving ik een vertaald document, heel goed gedaan. Bedankt, Elena! Nu weet ik met wie ik contact kan opnemen als ik een vertaling nodig heb.
Nick Vasi
Nick Vasi

13:49 26 Nov 23
Perfecte service, veel aandacht voor details en geduld. Ik heb een en-ru-vertaling besteld en het werk was zelfs sneller klaar dan ik had verwacht.Bedankt, Elena!
K M
K M

12:53 21 Nov 23
Uitstekende service tegen een zeer redelijke prijs. Mijn verzoek was niet moeilijk en werd met gepaste snelheid afgehandeld. Elena is uitstekend in communicatie en adviseert passend bij de situatie. Beveel haar diensten aan.
Владислав Обухов
Владислав Обухов

18:00 20 Nov 23
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van een beëdigd vertaler en was diep onder de indruk. De vertaling werd snel en met uitzonderlijke kwaliteit uitgevoerd. De documenten werden zonder problemen geaccepteerd, wat de expertise van de vertaler aantoont. De communicatie verliep soepel, waardoor het hele proces probleemloos verliep. Ik raad hun diensten ten zeerste aan voor een betrouwbare en efficiënte ervaring.
Olga Kablova
Olga Kablova

17:46 19 Nov 23
Prachtig en professioneel bedrijf! Ze werken heel snel. Altijd in contact. Ik ben erg blij dat ik ze heb gekozen. Ik raad het iedereen aan
J. Van Tiggelen
J. Van Tiggelen

08:20 13 Jul 23
Elena heeft heel snel de beëdigde vertaling van mijn Russisch diploma gemaakt en netjes opgestuurd. Ze is professioneel, snel en vriendelijk. Ik kan haar zeker aanbevelen. Hartelijk bedankt Elena!
Sergey Bykov
Sergey Bykov

12:40 06 May 22
Ik ben zeer tevreden met de dienst van Elena: zij heeft me vaak geholpen met de beëdigde vertaling van mijn documenten. Elke keer heb ik binnen een paar uur een reactie van haar gekregen en meestal heb ik de vertaling de volgende dag al in huis. Als iemand een vertaling nodig heeft, twijfel dan niet en vraag Elena om te helpen.
Olga Kanevskaia
Olga Kanevskaia

14:13 25 Jan 22
Ontzettend blij met Elena’s vertalingen vanuit Nederlands en Engels naar Russisch. Elena reageer snel, is zeer professioneel en denkt met je mee over de mogelijke oplossingen. Ook is ze op de hoogte van alle wettelijke eisen waaraan de vertalingen en de originele documenten moeten voldoen, en check ze deze met je mee en adviseert de beste gang van zaken. Zeker aan te raden als een zeer deskundige vertaalster.
farj rizk
farj rizk

15:08 09 Sep 21
Ik had een geweldige ervaring met Elena’s vertaalservice. Zeer snelle reactie op mijn eerste verzoek, duidelijke voorwaarden en duidelijke en snelle communicatie over het vertaalproces. Zeker is Elena een top klantvriendelijke vertalster. Echt om aan te raden.
R VB
R VB

21:13 03 Apr 21
Ik begrijp absoluut de (vele en goeie) reviews op Google betreffende Elena Translations. Dit werd al duidelijk nadat ik haar via mail gecontacteerd had voor informatie. Binnen 15 minuten had ik al antwoord! Tijdens de hele behandeling van mijn documenten bleef ze heel reactief, flexibel en professioneel. Aanbeveling zonder enige twijfel. Dankjewel Elena voor je super service !
Irina
Irina

10:56 10 Sep 20
Elena is snel en professioneel. Ik heb haar als zeer betrokken vertaalster ervaren. Zij denkt mee en houdt contact, wat ik zeer waardeer in de dienstverlening. Ik gun haar veel klanten van harte!

Bekijk alle beoordelingen

js_loader