Over Elena (Beëdigd vertaler Russisch)

Elena Grigoryeva-Wouters. Eigenaar van vertaalbureau Elena Translations
Elena Grigoryeva-Wouters. Eigenaar van vertaalbureau Elena Translations

Mijn naam is Elena Grigoryeva. Ik ben een gecertificeerd beëdigd vertaler Engels-Russisch, Russisch-Engels, Nederlands-Russisch afgestudeerd aan de Ulyanov Chuvash Staatsuniversiteit in Rusland (Faculteit van Vreemde talen, Taalwetenschap en Interculturele Communicatie). Als beëdigde vertaler en tolk heb ik gewerkt voor vele bedrijven en in projecten, zowel in Rusland als in Nederland. Met de combinatie van mijn uitgebreide kennis van linguïstiek en culturen van zowel de Russisch, Engels en Nederlands sprekende werelden, tezamen met het feit dat Russisch mijn moedertaal is, kan ik ervoor zorgen dat uw documenten perfect vertaald worden.

Beëdigd vertaler Engels <> Russisch, Nederlands > Russisch

Om elke dag met mijn passie voor talen en verschillende culturen te werken, heb ik in 2010 Elena Translations opgericht, waarmee ik u mijn diensten kan leveren als gecertificeerde beëdigde vertaler Engels-Russisch, Russisch-Engels en Nederlands-Russisch.

Register van Beëdigde Tolken en Vertalers (RBTV)

Ik ben geregistreerd ben in het register van Beëdigde Tolken en Vertalers in Nederland (RBTV) onder nummer 3894, en omdat ik beëdigd ben in de Rechtbank van Rotterdam, ben ik wettelijk geautoriseerd om officiële documenten te vertalen en om te kunnen garanderen dat de vertalingen authentiek, compleet en accuraat worden opgeleverd.

Engelse vertalingen geaccepteerd in Nederland

In Nederland worden, buiten de Nederlandse vertalingen, ook Engelse vertalingen van documenten door de meeste bedrijven en organisaties gewoon geaccepteerd. Soms wordt om beëdigde vertalingen van documenten gevraagd. Laat u een document door mij in het Engels vertalen, dan is deze gegarandeerd zowel in Nederland als in het buitenland te gebruiken.

Elena: Ik hou van mijn werk en dit helpt mij absolute klanttevredenheid te bieden. Beoordelingen van meerdere tevreden klanten bewijzen het!

Neem contact op voor een vertaling

Neem contact met mij op en ik zorg ervoor dat u een nauwkeurige en hoog kwalitatieve vertaling van uw document krijgt, binnen de afgesproken levertijd en tegen een aantrekkelijk tarief.

Voordelen

 • Uw documenten worden vertaald door een gecertificeerde vertaler Engels-Russisch, Russisch-Engels, Nederlands-Russisch (met afgeronde universitaire opleiding).
 • U geeft een opdracht aan een beëdigd vertaler, Elena. Zij is in Nederland geregistreerd en dus geautoriseerd om beëdigde vertalingen van officiële documenten uit te voeren.
 • Elena heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vertalen van documenten.
 • De moedertaal van Elena is Russisch en zij beheerst de Engelse taal vloeiend. Nederlands is de tweede vreemde taal.
 • Voor Elena Translations is het belangrijk om op de hoogte te blijven: daarom wordt met regelmaat speciale en verplichte trainingen voor vertalers gevolgd.
 • U bent gegarandeerd van vertalingen van de hoogste kwaliteit en deze worden geleverd binnen de afgesproken deadline.
 • U krijgt een persoonlijke service. Aan uw wensen wordt tegemoet gekomen (bijvoorbeeld: voorkeuren voor het spellen van namen en eventuele andere terminologie).
 • Het is goedkoper om direct met Elena Translations te werken. In tegenstelling tot grote vertaalbureaus heeft Elena Translations geen duur kantoor en kan daarom de vertaaltarieven betaalbaar houden.
 • U hoeft niet naar Elena Translations te komen, omdat alles digitaal afgehandeld kan worden. Vertalingen kunnen worden aangevraagd met het contact formulier of per email.
 • U hoeft de vertaling niet op te komen halen (mag wel), omdat het per (aangetekende) post verstuurd kan worden. Dit scheelt u tijd en reiskosten.
 • Elena Translations garandeert vertrouwelijkheid van alle documenten die zij ontvangt.

Vertaling nodig?
Neem contact op!

Elena Nazarenko
Elena Nazarenko

03:32 14 Feb 24
Super snel en uitstekend gedaan
Sergey Baymakov
Sergey Baymakov

11:20 13 Feb 24
Pavlo Kalynovskyi
Pavlo Kalynovskyi

15:45 06 Feb 24
Ik bestelde een vertaling van een diploma van het Russisch naar het Engels. Elena reageerde zeer snel en hielp bij het oplossen van verschillende vragen, waaronder het verschil in de transliteratie van de volledige naam bij het vertalen van het Russisch en het Oekraïens naar het Engels. De bestelling werd zeer snel voltooid, in minder dan een dag na betaling. Bedankt
Анна Ефимова
Анна Ефимова

12:45 05 Feb 24
Wij zijn Elena dankbaar voor de snelle en hoogwaardige vertaling van onze geboorteakten. Elena reageert snel op berichten, houdt rekening met de wensen van de klant en de kosten zijn normaal. Ik zal het aanbevelen.
Maksim Komarov
Maksim Komarov

21:24 02 Feb 24
Elena is een geweldige en professionele vertaler. Wij hebben voor dit bureau gekozen om alle documenten te vertalen die nodig zijn volgens het Nederlandse migratieproces.Anderhalf jaar later heeft zij ook voor ons een medische diplomavertaling gemaakt.Een echte aanrader als je beëdigd vertaler nodig hebt in (of buiten) NL!
Vitaly Kopyev
Vitaly Kopyev

21:07 27 Nov 23
Om het bij het consulaat in te dienen, had ik een goede vertaling nodig van documenten die aan alle eisen van het consulaat voldeden. Het consulaat raadde aan om contact op te nemen met een van het kleine aantal vertalers die, in de ervaring van het consulaat, “hun werk verantwoordelijk opvatten en geen fouten maken.” Ik wendde me tot Elena Grigorieva, die op deze lijst stond. Elena luisterde aandachtig naar mij en beantwoordde al mijn vragen gedetailleerd via de telefoon. Letterlijk de volgende ochtend ontving ik een vertaald document, heel goed gedaan. Bedankt, Elena! Nu weet ik met wie ik contact kan opnemen als ik een vertaling nodig heb.
Nick Vasi
Nick Vasi

13:49 26 Nov 23
Perfecte service, veel aandacht voor details en geduld. Ik heb een en-ru-vertaling besteld en het werk was zelfs sneller klaar dan ik had verwacht.Bedankt, Elena!
K M
K M

12:53 21 Nov 23
Uitstekende service tegen een zeer redelijke prijs. Mijn verzoek was niet moeilijk en werd met gepaste snelheid afgehandeld. Elena is uitstekend in communicatie en adviseert passend bij de situatie. Beveel haar diensten aan.
Владислав Обухов
Владислав Обухов

18:00 20 Nov 23
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van een beëdigd vertaler en was diep onder de indruk. De vertaling werd snel en met uitzonderlijke kwaliteit uitgevoerd. De documenten werden zonder problemen geaccepteerd, wat de expertise van de vertaler aantoont. De communicatie verliep soepel, waardoor het hele proces probleemloos verliep. Ik raad hun diensten ten zeerste aan voor een betrouwbare en efficiënte ervaring.
Olga Kablova
Olga Kablova

17:46 19 Nov 23
Prachtig en professioneel bedrijf! Ze werken heel snel. Altijd in contact. Ik ben erg blij dat ik ze heb gekozen. Ik raad het iedereen aan
J. Van Tiggelen
J. Van Tiggelen

08:20 13 Jul 23
Elena heeft heel snel de beëdigde vertaling van mijn Russisch diploma gemaakt en netjes opgestuurd. Ze is professioneel, snel en vriendelijk. Ik kan haar zeker aanbevelen. Hartelijk bedankt Elena!
Sergey Bykov
Sergey Bykov

12:40 06 May 22
Ik ben zeer tevreden met de dienst van Elena: zij heeft me vaak geholpen met de beëdigde vertaling van mijn documenten. Elke keer heb ik binnen een paar uur een reactie van haar gekregen en meestal heb ik de vertaling de volgende dag al in huis. Als iemand een vertaling nodig heeft, twijfel dan niet en vraag Elena om te helpen.
Olga Kanevskaia
Olga Kanevskaia

14:13 25 Jan 22
Ontzettend blij met Elena’s vertalingen vanuit Nederlands en Engels naar Russisch. Elena reageer snel, is zeer professioneel en denkt met je mee over de mogelijke oplossingen. Ook is ze op de hoogte van alle wettelijke eisen waaraan de vertalingen en de originele documenten moeten voldoen, en check ze deze met je mee en adviseert de beste gang van zaken. Zeker aan te raden als een zeer deskundige vertaalster.
farj rizk
farj rizk

15:08 09 Sep 21
Ik had een geweldige ervaring met Elena’s vertaalservice. Zeer snelle reactie op mijn eerste verzoek, duidelijke voorwaarden en duidelijke en snelle communicatie over het vertaalproces. Zeker is Elena een top klantvriendelijke vertalster. Echt om aan te raden.
R VB
R VB

21:13 03 Apr 21
Ik begrijp absoluut de (vele en goeie) reviews op Google betreffende Elena Translations. Dit werd al duidelijk nadat ik haar via mail gecontacteerd had voor informatie. Binnen 15 minuten had ik al antwoord! Tijdens de hele behandeling van mijn documenten bleef ze heel reactief, flexibel en professioneel. Aanbeveling zonder enige twijfel. Dankjewel Elena voor je super service !
Irina
Irina

10:56 10 Sep 20
Elena is snel en professioneel. Ik heb haar als zeer betrokken vertaalster ervaren. Zij denkt mee en houdt contact, wat ik zeer waardeer in de dienstverlening. Ik gun haar veel klanten van harte!

Bekijk alle beoordelingen

js_loader